Skip to main content

SMG ontwikkelt en produceert machines voor de aanleg, onderhoud en renovatie van synthetische sportvelden en kunstgrasvelden. Sinds zo’n 40 jaar biedt SMG een uniek machinepark. In Duitsland staat de grote ultramoderne fabriek van SMG voor de productie en assemblage van de machines en een groot onderdelenmagazijn voor snelle directe levering wereldwijd.

Sinds December 2018 is Van Leeuwen de importeur van SMG machines voor Nederland. Voor de aanschaf van SMG machines bent u hier aan het juiste adres. Ook voor onderdelen, onderhoud en reparatie aan deze machines.

* DE 3 TOPPERS VAN SMG *

TURFSOFT TS2

Nu ook op accu leverbaar!!

TURFBOY TB2

SPORTCHAMP SC3D4HL

Ideaal voor hockeyvelden!

TURFSOFT TS2

Wendbare machine voor het reinigen en verzorgen van kunstgras

De TurfSoft TS2 is een goede oplossing voor het onderhouden van kleine veldjes met infill-vrije of ingestrooide oppervlakken (zand en zand/rubber). Met deze machine kunt u slijtage-/vuildeeltjes van de bovenoppervlakken en uit de mat verwijderen. De wendbare TurfSoft is ideaal voor gebieden met weinig bewegingsruimte, waar trappen, opstapjes en smalle doorgangen de toegang tot de kunstgrasvelden bemoeilijken.

De TurfSoft is uitgerust met een benzinemotor die drie functies tegelijkertijd aanstuurt: de trilfunctie van de zeef, de aandrijving van de turbine en de rotatie van de reinigingsborstel. Met lichte druk op de stuurarm zakt de borstel in de grasmat en door het opkomende materiaal zorgt deze voor een gemakkelijke en energiebesparende bediening.

U kunt het fijne stoffilter eenvoudig reinigen door aan het handwiel te draaien. De zeef (grove filter) leegt u door de slede uit de zijkant van de machine te halen.

 

 

  1. Opvouwbare stuurarm voor eenvoudig transport en opslag op een kleine plaats
  2. Uitneembare zeef, verschillende zeefmaten beschikbaar
  3. Wielen TS2 

TURFBOY TB2

 

SPORTCHAMP SC3D4HL

Robuuste multifunctionele zelfrijdende machine voor geavanceerd onderhoud van kunstgras

De SportChamp biedt vele mogelijkheden voor het onderhouden van verschillende synthetische sportvelden. Door het gebruik van verschillende hulpstukken kunnen alle synthetische sportoppervlakken worden gereinigd en onderhouden volgens de richtlijnen van de fabrikant en verder voor een efficiënt en economisch onderhoud van de velden.

Met een enkele handeling egaliseert de SportChamp het opvulmateriaal van gevulde oppervlakken met zijn verstelbare, slijtarme borstel en verwijderd tegelijkertijd de vervuiling. Zo wordt het opvulmateriaal losgemaakt (gedecompacteerd) en wordt de vezel weer rechtop gezet.

De nieuwe generatie van de SportChamp biedt meerdere verbeteringen. Bijvoorbeeld de nieuwe traploos verstelbare stuurkolom, die nu de positie van de bestuurder verder kan aanpassen aan het individuele lichaamsgewicht en lengte van de bestuurder. De nieuwe EcoDrive SportChamp SC3 biedt het volledige motorvermogen, maar met een lager brandstofverbruik en aanzienlijk lagere geluidsemissies.

  1. Vulopening voor 30 liter brandstoftank
  2. Besturing en EcoBoost Drive
  3. Filterbox met grote capaciteit

MEER INFORMATIE

Meer informatie vindt u op de website van SMG of op de facebookpagina van SMG Nederland.

PERSOONLIJK ADVIES

Wij geven u graag persoonlijk advies, neem hiervoor direct contact met ons op.