Skip to main content

Trimble ontwikkelt en produceert in “eigen huis” hoogwaardige oplossingen voor GPS-besturing en precisielandbouw. De systemen en technologie van Trimble zorgen dat agrariërs de efficiëntie, productiviteit en opbrengsten van hun bedrijf naar een hoger niveau brengen. Belangrijke voordelen hiervan zijn het optimaal gebruiken van je perceel doormiddel van GPS besturing, het reduceren van gebruik van kunstmest en gewasbeschermingsmiddelen om zo een duurzamere productie te realiseren. Heden ten dagen is het product portfolio van Trimble flink uitgebreid met onder andere software om optimaal gebruik te maken. Trimble producten zijn merkonafhankelijk en daarom toepasbaar op vele merken en typen machines, oud of nieuw. 

BEGELEIDING & BESTURING

De Trimble displays helpen u om veldinformatie nauwkeurig in realtime te volgen en in kaart te brengen

DATAMANAGEMENT

Verbind uw gehele bedrijf en machinepark met de innovatieve, volledig geïntegreerde softwareoplossingen.

TAAKKAART.NL

Taakkaart.nl is hét merkonafhankelijke platform voor precisielandbouw. Er zijn diverse relevante applicaties beschikbaar die precisielandbouw gemakkelijk en winstgevend maken.


FARMER CORE

Verbind, vereenvoudig en stroomlijn uw hele bedrijfsvoering met Farmer Core. De Farmer Core-software van Trimble complimenteert uw bestaande Trimble-systeem om precisielandbouwgegevens te beheren en de weergave-instellingen te vereenvoudigen.

 

NIEUWSTE DISPLAYSYSTEEM

Het Trimble® GFX-750 ™ displaysysteem is weer een gestroomlijnd, gebruiksvriendelijk display van Trimble Agriculture. Voeg gemakkelijk Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit toe en verbindt met ISOBUS.

Meer informatie vindt u op de website van Vantage Agrometius of neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies.

DOWNLOADS / BROCHURES