SMG TurfSoft TS2 kunstgrasreiniger

VRAAG OOK NAAR DE VERHUUR EN LEASE MOGELIJKHEDEN!

– 1 cilinder Honda Benzine motor, (3,2 kW) 4 PK
– Werkbreedte 80 cm.
– Afmetingen:
* Lengte 800 mm
* Breedte 1000 mm
* Hoogte 570 mm

De TurfSoft handmachines zijn bij uitstek de ideale machines voor de moeilijk bereikbare plekken met een grote machine, deze machines wordt daarom ook juist veel toegepast op tennisbanen, trapveldjes in de wijk, atletiekbanen en afslagplaatsen op golfbanen. Uiteraard zijn ze daarom ook goed geschikt voor de padelbanen.

De machines zijn voorzien van een schudzeef in een slede om direct naast het borstelen ook het oppervlaktevuil te verwijderen en de machines zijn daarnaast ook standaard uitgevoerd met een fijn stof filter om o.a. haren en de kleine stofdeeltjes uit de mat te kunnen filteren. Het voordeel van deze machine in eigen beheer is dat er onder de beste omstandigheden en frequenter onderhoud uitgevoerd kan worden, het levert ook gelijk een besparing op van het groot onderhoud.

Vooral om alg-, vuil- en mosvorming en harde plekken in de baan tegen te gaan is het van belang om regelmatig te borstelen en de toplaag te filteren, zodoende blijft de mat ook in een betere conditie en verlengt dit ook de levensduur van de mat.