SMG TurfBoy TB1 kunstgrasreinigingsmachine

De TurfBoy TB1 wordt aangedreven door een 1-cilinder 16 pk luchtgekoelde benzinemotor. De grondaangedreven roterende borstel TurfScout TS700 verwijdert zwevende deeltjes, slijtage en vuildeeltjes van de bovenoppervlakken. De werkbreedte is 700 mm. De trilzeef kan nauwkeurig worden afgesteld, met variabele instellingen van 4 tot 10 mm, afhankelijk van en in overeenstemming met de toestand van het aanvulmateriaal. Het nu gereinigde invulmateriaal wordt gedoseerd en teruggevoerd in het systeem en de vezel wordt weer rechtop gezet.
De TurfBoy TB1 is uitgerust met een sleepborstel en een trekhaak om extra hulpstukken te trekken, zoals driehoekige borstels, magneten of de grondaangedreven Riemspreider BS800.
De werkbreedte van de sleepborstel kan worden vergroot door extra borstels te plaatsen.
TurfBoy TB1 is uitgerust met een hark en een geperforeerde schop voor infill om de binnenkant van doelgebieden schoon te maken.
De garage achter is uitklapbaar en bevat beugels voor extra gereedschap, 2 vuilbakken en een werkplatform dat gebruikt kan worden voor het transport van de opvouwbare driehoekige borstel DB1000F.

Motor : 1-cilinder benzinemotor, luchtgekoeld / 11,4 kW (16 pk)
Aandrijvinghydrostatisch, rijsnelheid tot 9 km/h
Werkbreedte : 700 mm
Gewicht : 315 kg
Afmetingen: L 2.000 x B 900 x H 1.200 mm

https://www.youtube.com/watch?v=M01ZCe90spM