Skip to main content

Monosem is specialist in precisiebeplanting en heeft een serie zaaimachines die speciaal zijn ontworpen voor nauwkeurige zaadverdeling.

BIETENZAAIMACHINES

 Monosem levert de mechanische precisiezaaimachines (model Meca V4) voor bietenzaad in 6, 12, en 18 rijige uitvoering. Alle modellen hebben een vast frame, waarbij de 12- en 18 rij met geïntegreerd transportstel geleverd kunnen worden, of anders in hydraulisch opklapbare uitvoering geleverd worden.

GROENTE- EN BLOEMENZAAIMACHINES

Met het model MS levert Ribouleau een pneumatische precisiezaaimachine voor het zaaien van alle soorten fijne zaden op exacte afstand en op exacte diepte. Er zijn 4 verschillende soorten zaaielementen. De minimale rijafstand is 7 cm.

MAISZAAIMACHINES

In Nederland worden van Ribouleau de modellen Monosem NC-Classic en Monosem NGP4 verkocht. De maiszaaiers worden geleverd in modellen vanaf 4 rijen en zijn mechanisch, hydraulisch of eleKtrisch pneumatisch aangedreven. Het nieuwste getrokken model is de NX-Wingfold.


OPBOUWKUNSTMESTSTROOIERS

Er zijn verschillende mogelijkheden voor kunstmestopbouw. Wij leveren 175 liter en 270 liter bakken met mes- en schijfkouters. Ook een centrale kunstmestbak voor 980 liter is mogelijk.

SCHOFFELMACHINES

De Super Crop schoffelmachines, voor het schoffelen van groente- en landbouwgewassen. De machines zijn leverbaar met een vast frame, handopklapbaar frame en hydraulisch opklapbaar frame en worden allen geleverd met veel opties.

Meer informatie vindt u op de website van Monosem of neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies.

DOWNLOADS / BROCHURES